Vakcentrum / Gebra

Lees meer

MAIN Energie | Elektriciteit
  Terug naar overzicht

 

 

 

 

Gebra werkt al sinds 2004 samen met MAIN Energie, een betrouwbare partij met zeer scherpe speciale tarieven voor Gebra-leden, zowel voor zakelijke als privé-aansluitingen. Deze speciale Gebra-tarieven vindt u niet terug op de website van MAIN Energie en dus ook niet in de vergelijkingswebsites!
Gebra heeft zeer korte communicatielijnen met MAIN Energie en dat is prettig.

Gebra is van mening dat MAIN Energie een zeer concurrerend voorstel heeft voor de Gebra-leden. Natuurlijk staat het u vrij dit voorstel te vergelijken met andere aanbieders. De energiemarkt is tegenwoordig zeer complex. Gaat u vergelijken, let er dan goed op dat u geen appels met peren vergelijkt, dus let op contractsduur, vast of variabel, de hoogte van het vastrecht / administratiekosten, enz.

Tarieven en looptijden
Klik hier (eerst inloggen), om te zien welke tarieven en looptijden we u als lid van Gebra kunnen aanbieden, of vul onderstaand contactformulier in.

Contact met MAIN Energie

10 cijfers zonder streepjes en spaties
  

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Joyce van Dorp van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden
We helpen u graag!

A. Wessels (Anita)
communicatiemedewerker

J. van Dorp (Joyce)
communicatiemanager