Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Verzekeringen | Gebra Verzekeringsdienst
  Terug naar overzicht

 

 

Verzekeringen via Gebra Verzekeringsdienst

Op uw totale verzekeringspakket is een besparing mogelijk tot 40%

Gebra Verzekeringsdienst heeft een zeer aantrekkelijk Gebra Zekerheidspakket voor bedrijven ontwikkeld, met voordelige bedrijfsverzekeringen. Alle bedrijfsmatige verzekeringen worden voor u verzorgd. Met speciaal voor de gemengde branche en speelgoedbranche ontwikkelde dekkingen. Daarnaast kent Gebra Verzekeringsdienst het Gebra Zekerheidspakket voor particulieren.

Uw werknemers kunnen via www.gebraverzekeringsdienst.nl verzekeraars vergelijken op de scherpste premie en voorwaarden. Dit betekent een extra voordeel voor uw werknemer(s), zonder bijkomende kosten en administratieve lasten voor u als werkgever.

ZiektewetPlan
Als werkgever bent u verplicht ten minste 70% van het loon van zieke werknemers door te betalen, gedurende de eerste 52 weken van hun verzuim. Krachtens de cao dient u het loon bovendien aan te vullen tot 100%. Daarmee loopt uw bedrijf een financieel risico. Vereniging Gebra heeft in samenwerking met het Zilveren Kruis een ZiektewetPlan ontwikkeld. Het ZiektewetPlan biedt een optimale bescherming tegen de financiële risico's van langdurig ziekteverzuim.
Lees meer

Collectieve zorgverzekering
Iedereen in Nederland moet wettelijk verplicht een zorgverzekering afsluiten. Gebra heeft een collectieve zorgverzekering met Zilveren Kruis Achmea afgesloten, waardoor u en uw werknemers kunnen profiteren van een voordelige premie.
Lees meer

Voor alle onderstaande verzekeringen is Gebra Verzekeringsdienst een meedenkende partner die u veel werk uit handen kan nemen. Veel van uw collega’s ervaren dat al jaren.

 Gebra Zekerheidspakket voor bedrijven  Gebra Zekerheidspakket voor particulieren
Arbeidsongeschiktheid Aansprakelijkheid
Bedrijfsaansprakelijkheid Caravan
Bestuurdersaansprakelijkheid Gezinsongevallen
Bedrijfsschade / extra kosten Inboedel
Computer Kostbaarheden
Glas Levensverzekering
Inventaris / goederen Motorrijtuig
Opstal / huurdersbelangen Opstal / huurdersbelangen / glas
Motorrijtuig Pleziervaartuig
Rechtsbijstand Rechtsbijstand (motorrijtuig)
WIA / WGA-hiaat Reis (doorlopend)
WSV (werknemersschadeverzekering) Zorgverzekering
Zakenreis  
Ziekteverzuim  
Zorgverzekering  
   

Wilt u ook de voordelen ervaren van het werken met een verzekeringsadviseur die uw markt en branche uitstekend kent? Kijk dan op www.gebraverzekeringsdienst.nl of vul onderstaand formulier in.

Meer informatie Gebra Verzekeringsdienst

10 cijfers zonder streepjes en spaties
  

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Joyce van Dorp van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden
We helpen u graag!

A. Wessels (Anita)
communicatiemedewerker

J. van Dorp (Joyce)
communicatiemanager