Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Webshop Keurmerk
  Terug naar overzicht

 

 

 

 


Het Webshop Keurmerk is naast het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg het meest voorkomende keurmerk bij Nederlandse webwinkels. 

Met gebruik van het keurmerk bent u automatisch aangesloten bij de Geschillencommissie Webshop. Om het keurmerk te mogen voeren moet de webwinkelier de keurmerkcode onderschrijven. U betaalt jaarlijks een bijdrage van € 195,- excl. btw, ongeacht het aantal medewerkers of de hoogte van de omzet. Er hoeven geen jaarstukken overgelegd te worden. Gebra-leden krijgen een aantrekkelijke korting.

Waarom een keurmerk?
Consumenten die winkelen via internet weten vaak niet bij wie ze winkelen. Ze weten dus niets over de degelijkheid, deugdelijkheid en betrouwbaarheid van uw webwinkel. Met het logo van het Webshop Keurmerk laat u de klant zien dat in uw webwinkel veilig gewinkeld kan worden. De klant is ook verzekerd van een goede, laagdrempelige geschillenregeling via de onafhankelijke Geschillencommissie Webshops.

Informatie
Alle informatie over het keurmerk vindt u op de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. Lees goed de algemene voorwaarden en de keurmerkcode. U gebruikt voor de webwinkel de algemene voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk en dus niet de algemene voorwaarden van Gebra. 

Een paar voorbeelden van webshops van Gebra-leden die het Webshop Keurmerk al gebruiken om te zien hoe zij de keurmerkcode in hun webshop verwerkt hebben:
Potten & Pannen
Paul van Dillen

Webshop Keurmerk - info voor bestaande klanten
Hier leest u alles over de jaarlijkse Gebra-korting

Webshop Keurmerk - info voor nieuwe klanten
Hier leest u hoe u zich aanmeldt mèt Gebra-korting

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Joyce van Dorp van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden
We helpen u graag!

A. Wessels (Anita)
communicatiemedewerker

J. van Dorp (Joyce)
communicatiemanager