Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Ledenvoordeel

Direct lid worden? Klik hier


Artikelbeheer

Sinds 1 januari 2017 bestaat er een onafhankelijk digitaal platform artikelbeheer voor de gemengde branche. Lees er alles over op www.platformartikelbeheer.nl

 


Meer info


Beurskaarten

We hebben regelmatig beurskaarten acties voor leden van Gebra en voor abonnees van de vakbladen Gemengde Branche én Speelgoed en Hobby. 


Meer info


Brandstofpassen

Gebra biedt al jaren de mogelijkheid om een of meerdere tankpassen aan te schaffen, waarmee u korting krijgt op de landelijke adviesprijs als u gaat tanken. 


Meer info


Voordelige contactloze pinautomaten en creditcard tarieven

Als lid van Gebra profiteert u bij Worldline van extra scherpe tarieven voor uw pinautomaat. Ook kunt u profiteren van extra voordelige tarieven voor creditcardbetalingen. Laat uw klanten altijd veilig en snel bij u betalen.


Meer info


Salarisadministratie bij CBBS

Gebra werkt met CBBS, een bedrijf dat sinds 1960 salarisadministraties verzorgt voor MKB-bedrijven. Zij zijn goed op de hoogte van alle specifieke salarisaspecten in combinatie met de Gebra-CAO, en bovendien kennen zij ook de specifieke premiepercentages die in onze branche gelden. We maken in de praktijk mee dat ondernemers met deze dienstverlening zo'n € 750,- tot € 1.000,- per jaar besparen. 


Meer info


SVServicecenter (SVS)

SVServicecenter (SVS) biedt een digitaal platform, zodat u met een paar muisklikken een medewerker ziek of hersteld meldt. SVS regelt het contact met en meldingen aan arbodienst, verzuimverzekeraar en UWV.  Een persoonlijke casemanager begeleidt u en de werknemer gedurende de ziekte en bewaakt wettelijk verplichte termijnen in het kader van de Wet Poortwachter. Het scheelt u enorm veel tijd en het voorkomt de kans op (wettelijke) sancties.


Meer info


Personeelsplanner werktijden.nl

Werktijden.nl is een online personeelsplanner. Roosters op papier en losse briefjes met verlofaanvragen worden vervangen door een beeldscherm en toetsenbord. Ook toeslagen voor bepaalde uren kunt u eenvoudig registreren. Gebra-leden krijgen 10% korting!


Meer info


Kassasoftware

Kassaleverancier Vendit is partner van Gebra. Vendit levert kassasoftware vanaf € 79,- per maand. 


Meer info


Internetkassa voor webwinkels

Gebra heeft contacten met verschillende internetkassa's. Een internetkassa zirgt ervoor dat de klanten op uw website een product kunnen betalen met diverse betaalmogelijkheden. Sinds 2013 werkt Gebra samen met MultiSafepay en nu ook met Mollie.


Meer info


Klantenvertellen.nl (klantbeoordelingen)

Op steeds meer plaatsen kom je beoordelingen (reviews) tegen. Consumenten hechten er grote waarde aan. Denk aan Zoover in de reisbranche en Iens in de horeca. Gebra is een samenwerking aangegaan met een aanbieder van een reviewsysteem dat veel gebruikt wordt in de detailhandel: Klantenvertellen.nl.


Meer info


Webshop Keurmerk

Het Webshop Keurmerk is naast het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg het meest voorkomende keurmerk bij Nederlandse webwinkels.  U betaalt jaarlijks een bijdrage van € 195,- excl. btw, ongeacht het aantal medewerkers of de hoogte van de omzet. Er hoeven geen jaarstukken overgelegd te worden. Gebra-leden krijgen een aantrekkelijke korting.


Meer info


Lagerehuur.nl

Huurt u een winkelpand?  
En heeft u het gevoel dat uw huurprijs wel lager zou kunnen? 
Lees dan verder!

Lagerehuur is onze vaste partner op het gebied van huurprijsverlaging.


Meer info


MAIN Energie | Elektriciteit

Gebra werkt al sinds 2004 samen met MAIN Energie, een betrouwbare partij met zeer scherpe tarieven voor Gebra-leden, zowel zakelijke als privé. 


Meer info


MAIN Energie | Gas

Gebra werkt al sinds 2004 samen met MAIN Energie, een betrouwbare partij met zeer scherpe tarieven voor Gebra-leden, zowel zakelijke als privé. 


Meer info


Meterkastcontrole

Betaalt u - zonder het te weten - maandelijks veel te veel aan uw netbeheerder?

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven een te hoge aansluitwaarde in de meterkast hebben en daardoor onnodig te veel betalen. Gebra heeft de oplossing!


Meer info


Muziek | Buma en Sena

Voor Gebra-leden is er op de nettovergoeding aan BUMA een extra korting van 19% bedongen, en voor SENA geldt een korting van 15%! Door mee te doen aan de regeling bent u gegarandeerd goedkoper uit.


Meer info


Verzekeringen | Gebra Verzekeringsdienst

Gebra Verzekeringsdienst heeft een zeer aantrekkelijk Gebra Zekerheidspakket voor bedrijven ontwikkeld met voordelige bedrijfsverzekeringen. Alle bedrijfsmatige verzekeringen worden voor u verzorgd. Met speciaal voor de gemengde branche en speelgoedbranche ontwikkelde dekkingen.  Op uw totale verzekeringspakket is een besparing mogelijk tot 40%. Daarnaast kent Gebra Verzekeringsdienst het Gebra Zekerheidspakket voor particulieren.


Meer info


Verzekeringen | Zilveren Kruis Achmea Collectieve Zorgverzekering (Beter Af Polis)

Iedereen in Nederland moet wettelijk verplicht een zorgverzekering afsluiten. Gebra heeft een collectieve zorgverzekering met Zilveren Kruis Achmea afgesloten, waardoor u en uw werknemers kunnen profiteren van een voordelige premie.


Meer info


Verzekeringen | Zilveren Kruis Achmea Ziektewetplan

Als werkgever bent u verplicht ten minste 70% van het loon van zieke werknemers door te betalen, gedurende de eerste 52 weken van hun verzuim. Krachtens de CAO dient u het loon bovendien aan te vullen tot 100%. Daarmee loopt uw bedrijf een financieel risico. Vereniging Gebra heeft in samenwerking met het Zilveren Kruis een ZiektewetPlan ontwikkeld. Het ZiektewetPlan biedt een optimale bescherming tegen de financiële risico's van langdurig ziekteverzuim.


Meer info


Winkelverlichting en advies

Als lid van Gebra krijgt u bij Lampdirect.nl altijd de hoogste staffelprijs, wat al snel een voordeel oplevert van zo’n 10-15%. De hoogste staffelprijs betekent de laagst genoemde prijs. U bestelt er bijv. maar één, maar dan nog krijgt u de stuksprijs die bij de grootste afnamehoeveelheid vermeld staat.

DPL Europe is het zusterbedrijf van Lampdirect.nl en gespecialiseerd in het maken van lichtplannen. Als lid van Gebra krijgt u 5% korting op lichtplannen. 


Meer info