Ledenvoordeel

Klik hier
01 augustus 2017

Zelfstandige en tussen 2004 tot 2008 bevallen? U hebt recht op een uitkering!

Vrouwelijke zelfstandigen die tussen 1 augustus 2004 en 4 juni 2008 zijn bevallen, maken aanspraak op een zwangerschapsuitkering van het UWV. Dat heeft de Centrale Raad van Beroep (CRvB) te Utrecht op 27 juli 2017 in hoogste instantie bepaalt.

Lees meer01 augustus 2017

Digitale catalogus met alleen de producten van eigen leveranciers

Gebra heeft een digitale catalogus ontwikkeld. Deze catalogus bevat uitsluitend producten die u als detaillist kunt of mag leveren! De catalogus bevat nu nog alleen artikelen in de segmenten koken, tafelen, huishoud, cadeaus en woonaccessoires.

Lees meer01 augustus 2017

Welke prijs is geldig?

Deze vraag duikt met enige regelmaat op als de media berichten van een foutieve prijs van een artikel in een (landelijke) reclamecampagne via internet, social media of een folder. Gisteren kwam een misser van Leen Bakker in de publiciteit.

Lees meer01 augustus 2017

Blog: 7 tactieken om datgene te verkopen wat niet verkoopt

Je hebt er vast een aantal. Van die artikelen die maar niet willen verkopen. Niet handig, want je geld zit erin en dat investeer je liever in andere zaken. Daarom in deze blog 7 tactieken om slowmovers te verkopen.

Lees meer27 juli 2017

Digitale catalogus met alleen de producten van eigen leveranciers

Gebra heeft een digitale catalogus ontwikkeld voor detaillisten in de segmenten koken, tafelen, huishoud, cadeaus en woonaccessoires. Deze digitale catalogus bevat uitsluitend producten die de betreffende detaillist kan leveren!

Lees meer06 juli 2017

Arbowet per 1 juli jl. gewijzigd

Er is behoorlijk wat gewijzigd in de Arbeidsomstandighedenwet. Gebra-leden die zijn aangesloten bij SVServicecenter Gebra voldoen al aan het zogenaamde basiscontract dat vanaf 1 juli 2017 geldt.

Lees meer06 juli 2017

Beëindiging ISDN2 dienstverlening

KPN beëindigt de dienstverlening van de huidige ISDN telefoonaansluitingen met ingang van 1 september 2019.

Lees meer


Nieuwsarchief