Ledenvoordeel

Klik hier
03 oktober 2017

Online AVG Check

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft vanaf 25 mei 2018 nieuwe wettelijke regels over de wijze waarop de detaillist moet omgaan met gegevens van klanten. Detailhandel Nederland heeft een online AVG Check gemaakt.

Lees meer03 oktober 2017

Verbod gratis plastic tasjes

Per 1 januari 2016 is het verboden in de winkel gratis een plastic draagtasjes aan de klant te verstrekken, tenzij het gaat om losse, verse producten (groente, fruit, vis enz.). Maar wat is nu het milieu-effect van deze maatregel?

Lees meer03 oktober 2017

Platform Artikelbeheer update

Het nieuwe koop- en oriëntatiegedrag van de consument betekent dat de detaillist goed en modern geautomatiseerd dient te zijn, met een computerkassa en een e-commercesysteem. Ook Blue Retail en Vendit zijn gekoppeld met het Platform Artikelbeheer.

Lees meer03 oktober 2017

Leen Bakker wint kort geding om foutieve prijs

In juli jl. bood Leen Bakker via haar website diverse hoogslapersets aan met bed, ombouw, matras, matrashoes en gordijntjes voor € 24,- en € 85,34. Een prachtige aanbieding, die zich snel verspreidde via social media.

Lees meer29 september 2017

Buma en Sena: geef mutaties op tijd door

Denk aan eventuele mutaties voor Buma en Sena! De officiële sluitdatum voor het aanleveren van aan- of afmeldingen en wijzigingen is 15 november 2017.

Lees meer14 september 2017

Uitnodiging voor franchisenemers

Bezuinigen op personeelslasten, nieuwe franchisecontracten en de komst van franchisewetgeving: er is veel aan de hand binnen de detailhandel op het gebied van franchising en in het bijzonder in onze branche. Daarom organiseert Gebra een bijeenkomst.

Lees meer01 september 2017

Gebra & Platform Artikelbeheer op Najaarsbeurs

Met vragen over het Platform Artikelbeheer en/of vragen voor Gebra kunt u terecht tijdens de Najaarsbeurs in Utrecht. De beurs wordt gehouden op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 september in de Trade Mart. U vindt ons op de derde etage, standnummer A255.

Lees meer


Nieuwsarchief