Vakcentrum / Gebra

Lees meer
31 januari 2018

Gratis persoonlijke code Vakcentrum AVG-programma

Op 25 mei 2018 treedt nieuwe regelgeving in werking om persoonsgegevens beter te beschermen: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verordening is relevant voor alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken, dus ook voor u.

Lees meer23 januari 2018

Gebra en Vakcentrum gaan samen verder

Het verheugt ons u te melden dat Gebra en Vakcentrum, de brancheverenigingen voor zelfstandige winkeliers in het midden- en kleinbedrijf, hun krachten bundelen en samengaan in één organisatie.

Lees meer21 december 2017

Mastercard Gift Cards

Steeds vaker krijgt Gebra vragen over zogenaamde Mastercard cadeaukaarten die door klanten worden aangeboden tijdens het afrekenen in de fysieke winkel.

Lees meer21 december 2017

Overwerk en minimumloon

Met ingang van 1 januari 2018 vindt er een wijziging plaats van de wet minimumloon (wml). Overwerk valt dan wél onder het loonbegrip.Nu valt loon wegens overwerk buiten het loonbegrip van de wml.

Lees meer21 december 2017

Kerst- en Nieuwjaarswens

Het is bijna Kerst. U bent ongetwijfeld nog druk met de kerstverkoop. Toch willen wij u, mede namens het bestuur, alvast bedanken voor het vertrouwen dat wij ook dit jaar van u mochten ontvangen.

Lees meer21 december 2017

Platform Artikelbeheer: Merkenlijst aangevuld

Benieuwd naar de deelnemende merken van het Platform Artikelbeheer tot nu toe?

Lees meer21 december 2017

#WatNouEindeVanWinkels

Hans van Tellingen, veelgevraagd spreker en schrijver van  #WatNouEindeVanWinkels spreekt op maandagmiddag 22 januari aanstaande exclusief voor leden van Gebra, over de zonnige toekomst van winkels, winkelcentra en winkelgebieden.

Lees meer


Nieuwsarchief