Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Algemene voorwaarden

Leden van Gebra kunnen gebruikmaken van algemene voorwaarden die van toepassing zijn op verkooptransacties met consumenten én met zakelijke klanten. In juni 2014 is de wettelijke bescherming van consumenten die bij een webwinkel kopen aanzienlijk gewijzigd. Daarom zijn er nu twee verschillende versies met algemene voorwaarden: één voor verkooptransacties in de fysieke winkel en één voor verkooptransacties in de webwinkel.

Beide versies van de algemene voorwaarden zijn overeengekomen na overleg tussen Gebra en de Consumentenbond, onder de hoede van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (SER CZ). De algemene voorwaarden zijn ook te vinden op de website van de Sociaal Economische Raad.

Ondernemers die de algemene voorwaarden gebruiken voor de webwinkel dienen er rekening mee te houden dat in artikel 2 van de voorwaarden bedrijfs- en contactgegevens ingevuld moeten worden. Daarom wordt deze versie van de voorwaarden ook als word-document aangeboden.

We willen erop wijzen dat het niet is toegestaan wijzigingen in de tekst van de voorwaarden aan te brengen. Dit zou de voorwaarden ongeldig maken en dus onbruikbaar in geval van een geschil.

Heeft u een vraag over dit onderwerp, schroom dan niet contact op te nemen met mr. Henk van Dorst, MDR of Fleur de Best, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl. We helpen u graag.

Mr. H.B.M. van Dorst, MDR (Henk)
directeur

F.J. de Best (Fleur)
adjunct-directeur