Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Vakbladen

 

 

Gemengde Branche is het vakblad voor koken, tafelen, wonen en cadeaus, en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Het vakblad Gemengde Branche is al sinds oktober 1948 officieel orgaan van Vereniging Gebra. 

 

 

Speelgoed en Hobby is het vakblad voor de speelgoedbranche, en besteedt aandacht aan ontwikkelingen in de branche, achtergronden, trends en beurzen. Daarnaast informeert zij ondernemers op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. Het vakblad Speelgoed en Hobby is officieel orgaan van Vereniging Gebra en het enige vakblad voor de speelgoeddetailhandel in Nederland.

Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby werken crossmediaal, dat wil zeggen dat abonnees zowel gedrukte uitgaven als digitale nieuwsbrieven ontvangen. De bladen verschijnen elk vijf keer per jaar en de nieuwsbrieven tien keer.

Gebra-leden ontvangen óf Gemengde Branche óf Speelgoed en Hobby geheel gratis. Detaillisten met een abonnement kunnen bovendien gratis een abonnement voor één medewerker krijgen.

Bent u op zoek naar een leverancier, heeft u vragen over een abonnement, of over adverteren in onze vakbladen? Bezoek: www.gemengdebranche.nl en www.speelgoedenhobby.nl.

(Proef)abonnement aanvragen? Klik hier.