Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Salarisadministratie bij CBBS
  Terug naar overzicht

 

 

 

 

 

 

Gebra werkt met CBBS, een bedrijf dat sinds 1960 salarisadministraties verzorgt voor MKB-bedrijven. Zij zijn goed op de hoogte van alle specifieke salarisaspecten in combinatie met de Gebra-CAO, en bovendien kennen zij ook de specifieke premiepercentages die in onze branche gelden. We maken in de praktijk mee dat ondernemers met deze dienstverlening zo'n € 750,- tot € 1.000,- per jaar besparen. 

De maandelijkse (of vierwekelijkse) opgave doet u online. U ontvangt dan elektronisch (en per post) de salarisstroken. CBBS verzorgt uiteraard de loonaangifte bij de belastingdienst en stuurt maandelijks de loongegevens door aan TKP Pensioen te Groningen, de administrateur van Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Detailhandel. Er is een gratis helpdesk, en ook de jaaropgaven worden gratis toegezonden.

Veel ondernemers laten de salarisadministratie uitvoeren door hun accountant. Niets op tegen, maar weet u hoeveel u betaalt voor een loonstrook? En laat u niets wijsmaken: het is echt niet nodig dat uw accountant de salarisadministratie uitvoert. 

Tarieven 2018 voor Gebra-leden
Exclusief btw en geldig tot en met 31 december 2018

 Aantal medewerkers
 Tarief voor Gebra-leden
 1 t/m 3
 € 13,25
 4 t/m 10
 € 10,20
 11 t/m 20
 € 7,80
 21 t/m 50
 € 7,15
 51 t/m 75
 € 6,60
 76 t/m 100
 € 6,10
 101 t/m 250
 € 4,85
 251 t/m 500
 € 4,20

Bovenstaand tarief is exclusief de digitale loonopgave voor de Belastingdienst. Hiervoor brengt CBBS per medewerker € 1,10 per maand in rekening.

De eenmalige opstartkosten (inclusief een kennismakingsgesprek) bedragen € 308,-, maar worden bij Gebra-leden niet in rekening gebracht!

Afzonderlijk kan gekozen worden het pakket uit te breiden met de onderstaande diensten: - Aanmaken SEPA betaalbestand. Meerkosten bedragen 10% op het maandtarief. - Extra verloningen bedragen € 7,25 per berekening. 

Aanmelden voor CBBS

  

CBBS Salarisservice BV te Den Haag is partner van Gebra. Bovenstaande ondernemer wil gebruikmaken van de dienstverlening van CBBS. De voorwaarden die gelden zijn bekend bij de ondernemer en akkoord bevonden.

Dit aanmeldingsformulier wordt elektronisch verwerkt in de ledenadministratie van Gebra en doorgezonden aan CBBS.

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Joyce van Dorp van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden
We helpen u graag!

A. Wessels (Anita)
communicatiemedewerker

J. van Dorp (Joyce)
communicatiemanager