Haal meer uit uw lidmaatschap, bekijk het voordeel!

Klik hier voor het ledenvoordeel

Credit cards | MasterCard, VISA, UnionPay, JCB, Diners Club en Discover Network
  Terug naar overzicht

 

 

Het accepteren van creditcardbetalingen is bij veel ondernemers een nuttige toevoeging gebleken. Op de eerste plaats omdat het dé manier is om buitenlandse klanten te ontvangen. Op de tweede plaats omdat creditcardhouders vaak een hoger bestedingspatroon kennen. Bovendien is er in het afgelopen jaar in commercials veel aandacht besteed aan de extra zekerheden die kopen met een creditcard heeft, zoals het feit dat gekochte goederen in veel gevallen na aankoop verzekerd zijn. Zeker online zijn creditcards voor veel ondernemers onmisbaar.

Via Gebra kunt u zich aanmelden bij PaySquare als acceptant van de creditcards Visa, MasterCard, UnionPay, JCB, Diners Club en/of Discover. Als een klant met één van deze betaalmiddelen afrekent, dan bent u een commissie verschuldigd. Via Gebra betaalt u een stuk minder! 
 

Transacties op de betaalautomaat in uw winkel

MasterCard en Visa: 
MasterCard en Visa zijn wereldwijd en zeker in Europa de grootste merken op creditcardgebied. Deze merken bieden u een bijzonder hoog bereik voor internationaal betaalgemak.
Voor transacties met MasterCard en Visa betaalt u een commissie van 1,27%, op voorwaarde dat u MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken. Kiest u ervoor om slechts één van deze kaarten te accepteren, dan betaalt u 1,47%. Bij PaySquare geldt per transactie voor MasterCard en Visa een maximumcommissie van € 9,-.

UnionPay (UP) en JCB:
UnionPay is het grootste kaartmerk onder de Chinese bevolking. UnionPay werkt zowel als debit- en creditcard, waarmee het beschikbare saldo relatief hoog ligt. ​JCB is een veel gebruikt creditcardmerk onder Japanse consumenten. Voor UnionPay (Chinese creditcard) en JCB (Japanse creditcard) bedraagt de commissie 1,98%, op voorwaarde dat u ook MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken.

Diners Club en Discover Network:
Diners Club is als premium merk beschikbaar voor klanten met een aanmerkelijk hoger dan gemiddelde bestedingsruimte. Discover is één van de grote banken in de Verenigde Staten. Ongeveer een kwart van de Amerikaanse huishoudens bezit deze kaart. Daarnaast sluit Discover veel banken uit andere landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika aan, waardoor u een breed publiek kunt ontvangen. Voor Diners Club en Discover bedraagt de commissie 2,5%, op voorwaarde dat u ook MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken.

PaySquare rekent voor de transactieverwerking geen abonnementskosten, geen refundkosten en geen chargebackkosten [tot 0,5% van het totaal aantal transacties]! Er zijn geen aansluitkosten, tenzij dat uw omzet - met de via PaySquare geaccepteerde betaalkaarten - lager uitvalt dan € 10.000,- per jaar. In dat geval betaalt u na het eerste jaar eenmalig € 135,-. Dit staat ook in de aansluitovereenkomst.


Transacties in uw webwinkel (= e-commerce)

MasterCard en Visa:
MasterCard en Visa zijn wereldwijd en zeker in Europa de grootste merken op credit card gebied. Deze merken bieden u een bijzonder hoog bereik voor internationaal betaalgemak. Voor transacties met MasterCard en Visa betaalt u een commissie van 1,4%, op voorwaarde dat u MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken. Kiest u ervoor om slechts één van deze kaarten te accepteren, dan betaalt u 1,6%. Bij PaySquare geldt per transactie voor MasterCard en Visa een maximumcommissie van € 9,-.

UnionPay (UP) en JCB:
UnionPay is het grootste kaartmerk onder de Chinese bevolking. UnionPay werkt zowel als debit en credit card, waarmee het beschikbare saldo relatief hoog ligt. ​JCB is een veel gebruikt credit card merk onder Japanse consumenten. Voor UnionPay (Chinese creditcard) en JCB (Japanse creditcard) bedraagt de commissie 1,98%, op voorwaarde dat u ook MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken.

Let op: JCB en UnionPay zijn niet via alle internetkassa-leveranciers beschikbaar. Informeer bij PaySquare naar de mogelijkheden: tel. 088-3857300.

Maestro online:
​In veel Westeuropese landen is de elektronische versie van Maestro (e-Maestro) een gewild betaalmiddel. Met e-Maestro kunt u debit passen uit verschillende landen accepteren tegen aantrekkelijke kosten. Specifiek in België is e-Maestro een goede aanvulling op of alternatief voor het betaalmiddel BanContact MrCash. Informeer bij PaySquare naar de mogelijkheden en de tarieven.

Diners Club en Discover Network:
Diners Club is als premium merk beschikbaar voor klanten met een aanmerkelijk hoger dan gemiddelde bestedingsruimte. Discover is één van de grote banken in de Verenigde Staten. Ongeveer een kwart van de Amerikaanse huishoudens bezit deze kaart. Daarnaast sluit Discover veel banken uit andere landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika aan, waardoor u een breed publiek kunt ontvangen. Voor Diners Club en Discover bedraagt de commissie 2,5%, op voorwaarde dat u ook MasterCard én Visa bij PaySquare laat verwerken. 

Let op: Diners Club & Discover Network zijn niet via alle internetkassa-leveranciers beschikbaar. Informeer bij PaySquare naar de mogelijkheden, tel. 088-3857300.

PaySquare rekent voor de transactieverwerking geen abonnementskosten, geen refundkosten en geen chargebackkosten [tot 0,5% van het totaal aantal transacties]! Er zijn geen aansluitkosten, tenzij uw omzet - met de via PaySquare geaccepteerde betaalkaarten - lager uitvalt dan € 10.000,- per jaar. In dat geval betaalt u na het eerste jaar eenmalig € 135,-. Dit staat ook in de aansluitovereenkomst.


Online transacties zonder webwinkel

Sinds 2015 heeft PaySquare een dienst toegevoegd: Pay per Link. Met behulp van Pay per Link kunt u betaalverzoeken aan uw klanten versturen per e-mail of per SMS. Handig en veilig voor het geval u betalingen wilt ontvangen zonder dat uw klant in uw winkel of webshop kan komen. Met Pay per Link kunt u handmatig een betaalverzoek opmaken en de klant laten afrekenen in een veilige online betaalpagina. Op deze betaalpagina is het naast creditcards ook mogelijk andere (merken) betaalmiddelen te activeren, zoals iDEAL, bankoverschrijvingen, PayPal of American Express.

Meer informatie en een animatie kunt u vinden op http://www.paysquare.eu/nl/nl/ondernemers/betalingenaccepteren/email_sms/index.jsp

Let op: In tegenstelling tot de andere diensten van PaySquare zijn hier wel opstart- en abonnementskosten van toepassing!


Alle percentages en bedragen op deze pagina zijn exclusief btw. Over de diensten van PaySquare wordt wel btw geheven en PaySquare voorziet u van een factuur voor de terugvordering bij de Belastingdienst.

 

Aanmelden voor PaySquare

10 cijfers zonder streepjes en spaties
  

    

     

     

Ledenvoordeel is uiteraard alleen voor leden van Gebra. Heeft u een vraag over ledenvoordeel, schroom dan niet contact op te nemen met Anita Wessels of Fleur de Best van Gebra, tel. 079-351 43 21 of per mail info@gebra.nl

Bent u nog geen lid? Ga dan naar www.gebra.nl/lidworden
We helpen u graag!

A. Wessels (Anita)
communicatiemedewerker

F.J. de Best (Fleur)
adjunct-directeur