Vakcentrum / Gebra

Lees meer

Arbeidscontract en bedrijfsreglement

Per 1 april 2015 is de cao Gebra opgezegd. Dit betekent dat voor medewerkers die na 1 april 2015 in dienst treden of waarvan het contract afloopt en het dienstverband wordt verlengd, de cao niet meer verplicht toegepast hoeft te worden.

Achter de knop Arbeidscontracten - geen cao staan drie modelcontracten gebaseerd op de minimale wettelijk verplichte regels volgens het Burgerlijk Wetboek. U herkent deze arbeidscontracten ook doordat erachter staat vermeld 'geen cao'. De modellen zijn voorzien van een uitgebreide, artikelsgewijze toelichting onderaan de tekst van het contract. De toelichting is bedoeld voor de werkgever en niet voor de werknemer.

Achter de knop Arbeidscontracten - op basis van cao staan alle overige modelcontracten die u gebruikt indien u de cao-voorwaarden laat gelden voor nieuwe medewerkers of medewerkers van wie het contract na 1 april 2015 wordt verlengd.

Arbeidscontracten - geen cao

Arbeidscontracten - op basis van cao

Bedrijfsreglement - geen cao

Het bedrijfsreglement bevat o.a. een huishoudelijk en een verzuimreglement. Laat altijd tegelijk met het arbeidscontract ook het bedrijfsreglement ondertekenen.

Bedrijfsreglement - op basis van cao

Het bedrijfsreglement bevat o.a. een huishoudelijk en een verzuimreglement. Laat altijd tegelijk met het arbeidscontract ook het bedrijfsreglement ondertekenen.

De arbeidscontracten en het bedrijfsreglement worden uitsluitend aan leden van Gebra beschikbaar gesteld, vandaar dat u dient in te loggen.

Is niet duidelijk welk arbeidscontract in uw situatie het beste is, of hoe u het bedrijfsreglement dient toe te passen, schroom dan niet contact op te nemen met mr. Henk van Dorst, MDR, tel. 079-351 43 21 of per mail vandorst@gebra.nl. We helpen u graag.

Mr. H.B.M. van Dorst, MDR (Henk)
directeur