Ledenvoordeel

Klik hier

Opleiding

Gebra E-learning ‘Verkoop in de praktijk’: een gratis opleiding voor uw medewerkers!

Vereniging Gebra heeft een online leermethode ontwikkeld, die helpt het beste uit uw medewerkers naar boven te halen. Het maakt ze alerter en bewuster, en dat heeft uiteindelijk een positief effect op uw netto winst.

E-learning is een methode om online en op interactieve wijze kennis over te brengen, waarbij leren op afstand en het volgen van onderwijs op ieder gewenst moment mogelijk is, dus ook bijvoorbeeld ’s avonds vanuit huis.

De e-learning ‘Verkoop in de praktijk’ bestaat uit vier modules:

1. Klantgerichtheid
2. Derving
3. Diefstal & Overval
4. Veiligheid

Elke module bestaat uit theorie, interactieve vragen en geluids- en videofragmenten. Bent u nieuwsgierig hoe het videomateriaal tot stand is gekomen? Klik hier voor de making-of.

Volg zelf de e-learning en stimuleer uw medewerkers de e-learning te volgen. U kunt uw medewerkers via de onderstaande button een uitnodiging sturen, waarmee zij toegang krijgen tot de e-learning. U hoeft dus niet uw Gebra inloggegevens aan uw medewerkers te verstrekken. Per goed afgeronde module wordt een deelcertificaat behaald en uiteindelijk – als de afsluitende toets goed gemaakt wordt – een diploma! Aan deze e-learning zijn geen kosten verbonden.

Starten met 'Verkoop in de praktijk'
en/of medewerkers een uitnodiging sturen

Bent u ondernemer, maar (nog) geen lid van Gebra?
klik dan hier

Tip: Stel een traktatie in het vooruitzicht zodra iedereen, inclusief uzelf, het diploma heeft behaald!